Stenar - Bäst information om Stenar
Stenar i Kiruna

Totalt i Kiruna finns det 4 företag som hålle rpå med stenar för mark och mur och många av dessa stenförtetag har flera personer som har lång erfarenhet av stenar och stenläggning. Ofta är det besvärligt att hitta perfekta markstenar i Kiruna och priserna kan även skilja sig åt. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en som är duktigt stenläggare och ett bra ställe att köpa stenarna på. Information, betyg och rekommendation gällande stenar och stenläggning i Kiruna kan oftast hittas på internet.


I Norrbotten och i Kiruna finns det många företag som håller på med sten och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika stenalternativ på nätet gällande utseende och pris. Då du ringer till någon som håller på med sten bör du veta vad du vill ha för typ av sten och hur mycket sten du behöver. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika stenföretags/i> hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag som säljer stenar, markstenar, murstenar eller grus i Kiruna är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla iniom sten i Kiruna

Beijer Byggmaterial AB

Industrivägen 36

Kiruna Magnetit AB

Lastvägen 19

All-Sten i Kiruna AB

Maskinvägen 18

Naturstensbolaget i Kiruna AB

Lastvägen 19