Stenar - Bäst information om Stenar


Stenar i Gävle

Totalt i Gävle finns det 7 företag som hålle rpå med stenar för mark och mur och många av dessa stenförtetag har flera personer som har lång erfarenhet av stenar och stenläggning. Ofta är det besvärligt att hitta perfekta markstenar i Gävle och priserna kan även skilja sig åt. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en som är duktigt stenläggare och ett bra ställe att köpa stenarna på. Information, betyg och rekommendation gällande stenar och stenläggning i Gävle kan oftast hittas på internet.


I Gävleborg och i Gävle finns det många företag som håller på med sten och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika stenalternativ på nätet gällande utseende och pris. Då du ringer till någon som håller på med sten bör du veta vad du vill ha för typ av sten och hur mycket sten du behöver. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika stenföretags/i> hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag som säljer stenar, markstenar, murstenar eller grus i Gävle är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla iniom sten i Gävle

Betongindustri AB

Utmarksvägen 31

802 91 Gävle

Sand- och Grusaktiebolaget Jehander

Utmarksvägen 31

802 91 Gävle

Rönngren Mark & Trädgård

Kryddstigen 9

802 92 Gävle

Hambergs Stenhuggeri, HB

Tolvforsvägen 28

806 26 Gävle

Sand och Grus AB, Jehander

Sälgsjövägen

805 91 Gävle


Fler företag som säljer stenar i Gävle

Stena Recycling AB

Krickvägen 7

803 09 Gävle

Strömsbro Marmor AB

Tallåsvägen 16B

806 41 Gävle