Stenar - Bäst information om Stenar
Stenar i Kungälv

Totalt i Kungälv finns det 5 företag som hålle rpå med stenar för mark och mur och många av dessa stenförtetag har flera personer som har lång erfarenhet av stenar och stenläggning. Ofta är det besvärligt att hitta perfekta markstenar i Kungälv och priserna kan även skilja sig åt. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en som är duktigt stenläggare och ett bra ställe att köpa stenarna på. Information, betyg och rekommendation gällande stenar och stenläggning i Kungälv kan oftast hittas på internet.


I Västra Götaland och i Kungälv finns det många företag som håller på med sten och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp olika stenalternativ på nätet gällande utseende och pris. Då du ringer till någon som håller på med sten bör du veta vad du vill ha för typ av sten och hur mycket sten du behöver. Bäst information kan du få om detta genom att besöka olika stenföretags/i> hemsidor.
Bäst att komma i kontakt med ett bra företag som säljer stenar, markstenar, murstenar eller grus i Kungälv är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla iniom sten i Kungälv

Aktiebolaget Kungälvs Trädgårdsentreprenör KTE AB

Traktorgatan 3

Kungälvs Natursten AB

Rattgatan 17

AB Färdig Betong

Skälebräcke 150

Kungälvs Stenhuggeri AB

Teknikergatan 3

Ballast

Skälebräcke 145